top of page
maquina.jpg
AIRSETRRIL.jpg

CORONAVIRUS OG AIRSTERIL©

 

Av Dr. David L. Webber


Koronaviruset  eller “Severe Acute Respiratory Syndrome coronavirus 2” (SARS-CoV-2) kan være spredt i luften som  virusinfiserte dråper og aerosoler.


AIRsteril©-enheter har vist seg å drepe et bredt spekter av mikrober som er mer vanskelig å utrydde enn virus, inkludert bakteriearter som produserer endosporer (Clostridium difficile, Geobacillus stearothermophilus), Gram-positiv bakterier (Staphylococcus aureus, MRSA, S. epidermidis, Listeria monocytogenes og L. innocua), gramnegative bakterier (Escherichia coli og Pseudomonas aeruginosa), og muggsopp (Aspergillus fumigatus) i både luften og / eller på overflater.

Denne teknologien kan drepe et bredt spekter av andre mikrober som er mye vanskeligere å utrydde enn SARS-CoV-2. AIRsteril© -teknologi er testet mot MS-2-kolifag (et surrogat for Norovirus), og oppnådde betydelige reduksjoner i antall i både luftprøver og på overflater. MS-2 er et ikke-innhyllet virus som er vanskeligere å drepe enn lipid-omhyllet SARS-CoV-2. 


SARS-CoV-2 tilhører den samme gruppen av virus som forårsaker forkjølelse og influensa. Bruken av AIRsteril-enheter i kundesentre og kontorer hos en NHS Trust har vist seg å redusere forekomsten av sykdomsrelaterte fravær; særlig rapporterte tilfeller av forkjølelse, hoste og influensa, samt redusere andre bryst og luftveisproblemer.

Forfatter, Dr. David L. Webber har bakgrunn i over 45 år innen mikrobiologi (inkludert 16 år ved U.C. Swansea, 18 år som mikrobiolog hos Fospur / Ashland, og 18 år som teknisk direktør for Microbial Innovations Limited).

bottom of page