Behandlingstilbud

Vårt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon før, under og etter behandling.

 

Takket være oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennede og betryggende behandlingstilbud.

 

Tannlegebisletts ansatte er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforeningen.

TANNRENS
Dyp tannrens og fjerning av tannsten
KIRURGI
Kirurgisk fjerning av visdomstenner, abscessdrenering, rotspissamputering, osv, Finn ut mer om dine refusjonsrettigheter i vår nettutgave!.
PROTETIKK
Kosmetisk korreksjon av misfargede/brukne/slite/ tenner ved hjelp av keramikkroner (porselen), Broarbeid, Partielle og totale avtakbare løsninger omm.
FYLLINGER
Hullbehandling og tanngjenoppbygning i forhold til skadens omfang og beliggenhet. Vi tilbyr plastfylling med nanokerampartikler, keramrestaureringer, fissurforseglere
ROTFYLLING/KANALBEHANDLING
Fjerning av nervevev som befinner seg inn i tannens rotkanaler og permanent kanalforsegling. Rotbehandling er 100% innvendig terapi i roten/røttene. Toppfylling er alltid nødvendig. Vurdering av gjenstående tannsubstans avgjør hvilke type topping egner seg best.
TANNBLEKING
Bleking av tannemalje. Resultat varierer fra individ til individ. Alder og gjenstående emalje avgjør behandlings utfall.
TANNKJØTTSBEHANDLING
Behandling av tannens festevev (bløende tannkjøtt, pyorè, tannmobilitet, osv) Finn ut mer om dine refusjonsrettigheter i vår nettutgave!.
INTEGRAL BEHANDLING
Våre opratørers erfaring i diverse disipliner resulterer i en tilfredsstillende helhetlig Funksjonell og Kosmetisk restaurering ALT PÅ SAMME STED!
Vis mer
tannlege-bislett_bg-green_HD.png

© 2005-2020 TANNLEGEBISLETT