Behandlingstilbud

Vårt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon før, under og etter behandling.

 

Takket være oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennede og betryggende behandlingstilbud.

 

Tannlegebisletts ansatte er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er også medlemmer av Den norske tannlegeforeningen.

TANNRENS
TANNRENS

Dyp tannrens og fjerning av tannsten

KIRURGI
KIRURGI

Kirurgisk fjerning av visdomstenner, abscessdrenering, rotspissamputering, osv, Finn ut mer om dine refusjonsrettigheter i vår nettutgave!.

PROTETIKK
PROTETIKK

Kosmetisk korreksjon av misfargede/brukne/slite/ tenner ved hjelp av keramikkroner (porselen), Broarbeid, Partielle og totale avtakbare løsninger omm.

FYLLINGER
FYLLINGER

Hullbehandling og tanngjenoppbygning i forhold til skadens omfang og beliggenhet. Vi tilbyr plastfylling med nanokerampartikler, keramrestaureringer, fissurforseglere

ROTFYLLING/KANALBEHANDLING
ROTFYLLING/KANALBEHANDLING

Fjerning av nervevev som befinner seg inn i tannens rotkanaler og permanent kanalforsegling. Rotbehandling er 100% innvendig terapi i roten/røttene. Toppfylling er alltid nødvendig. Vurdering av gjenstående tannsubstans avgjør hvilke type topping egner seg best.

TANNBLEKING
TANNBLEKING

Bleking av tannemalje. Resultat varierer fra individ til individ. Alder og gjenstående emalje avgjør behandlings utfall.

TANNKJØTTSBEHANDLING
TANNKJØTTSBEHANDLING

Behandling av tannens festevev (bløende tannkjøtt, pyorè, tannmobilitet, osv) Finn ut mer om dine refusjonsrettigheter i vår nettutgave!.

INTEGRAL BEHANDLING
INTEGRAL BEHANDLING

Våre opratørers erfaring i diverse disipliner resulterer i en tilfredsstillende helhetlig Funksjonell og Kosmetisk restaurering ALT PÅ SAMME STED!